Stone/Sten

Urban stone desert x 2

Ikväll hämtar jag inspiration från den fina fotoutmaningen GemsWeeklyPhotoChallenge där temat för veckan är sten och bidrar med ett par färska bilder från min dag i den urbana stenöknen.

Veckans ord-sten #blogg100

10 tankar om “Stone/Sten

 1. ”Urban stenöken” – ja, det är precis vad du visar. Men jag måste säga att din stenöken i Linköping verkar vara betydligt livligare än min öken här vid Täby Centrum.
  Om du tänker dig den andra bilden du lagt upp och förstorar upp delen med träden till en fotbollsplans storlek ungefär, så förstår du kanske vad jag menar. Där finns aldrig någon/något och jag har döpt torget till Döda Torget. Lokaltidningarna verkar läsa min blogg och skriver nu också om Döda Torget…

  Toppen och väldigt kreativt löst!

  Gilla

 2. Vilken läcker tolkning av temat sten. Först liv i form av människor som går på stenplattor. andra ilden har liv i form av träd bland stenar och sista bilden kan antingen vara stendöd eller leva ett eget liv i sin form av gatsten.

  Gilla

 3. Gillar solfjädermönstret av gatusten. Bor i närheten Malmö och mycket av den gatustenen i staden har kommit från Bohus-Malmön, Bohuslän. Kanske även dom du visar???
  Kram Karin

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: