Dricka/Drink – weekly photo challenge v.39

Det blev ett längre blogguppehåll än vad tänkt var på grund av den veritabla ketchupeffekt som mötte mig vid återkomsten till Linköpingshösten. Nystarter, omstarter mycket att fixa som blivit liggande i sommardvalan, många att mötas och träffas och trivas. Positionsförflyttningar är arbetsamma men framför allt är det en lättnad, en lättsamhet i det mesta nu när flertalet är fullvaccinerade och vi plockar upp trådarna där vi lät dem falla till marken vårvintern 2020. Bara en sån sak som att kunna krypa in i biosalongens mörker och se en film på riktigt. Jag såg Olivia Colman och Anthony Hopkins i The Father tillsammans med några vänner för lite sedan. Efteråt kunde vi gå ut på lokal, vilket osökt för mig fram till verbet dricka i Susannes fotoutmaning Veckans ord.

Idag gick jag in på ett gym för första gången ever och testade deras läskiga maskiner av ren nyfikenhet. Tänkte att jag skulle ge dem en chans den här hösten. Efter den upplevelsen smakade det gott med något att dricka och måndagspuben med kamraterna var extra välkommen.

När man går ut för att dricka något i Linköping går man ofta till Stora Torget mitt i stan. Måndagspuben träffas på Överste Mörner.
Ett hörn av vår samvaro. Att sitta ner med goda vänner, prata och dricka ett glas hör i all sin enkelhet till livets höjdpunkter.
Och om jag nu ska illustrera verbet dricka kan jag ju knappast stanna vid puben och vännerna. Det krävs ju faktiskt också ett rejält glas, mitt. Sist men inte minst.

8 tankar om “Dricka/Drink – weekly photo challenge v.39

  1. Du och dina vänner liksom de flesta har mycket att ta igen efter drygt 18 månader av ”stiltje”. Å du verkar har tagit i direkt. Det gäller ju att kompensera för så många tappade månader och att komma ikapp.
    Dessutom blev det ett perfekt bidrag till temat:-)

    Gilla

  2. Visst är det en lättnad att saker och ting börjar återgå men samtidigt en oro. Alltför många är ovaccinerade och det är trist. Men livet kan vi ju inte stoppa .Eller jo… Viktigt är att ta vara på det trevliga i tillvaron. Jag tycker ditt bidrag verkligen gör det. Önskar dig en fortsatt fin vecka.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: