Erotiskt

Ett erotiskt fönster? Förra våren bodde jag mitt i Pigalle och tog inte en bild av alla erotiska fönster där. Oförlåtligt

Nu är jag här. Söker ett erotiskt fönster, sexuellt med betoning på det sensuellt sinnliga. I småstaden är det skrämmande ont om erotiska fönster så jag vänder mig till arkivet. Man kan tyvärr inte påstå att de finns i överflöd här heller. Hur dygdig är jag? Men den som söker finner alltid något – en sinnlig man omgiven av sensuella dofter för henne och honom. Erotiskt? Ja visst spelar fönstret ett erotiskt spel med betraktaren, till och med erotikens grymma spegelbild döden är på plats

veckans fönster erotiskt

Annonser

20 thoughts on “Erotiskt

 1. Erotik är väl lite individuellt, det finns de som går igång på det mest märkliga ;0) Tycker du prickade ganska rätt. Snygg muskulös karl, en massa parfymer och dessutom står det ”police”, de kan ju vara tilldragande i sina uniformer… Hehe, nu drog min fantasi iväg.

 2. Visst spelar mycket reklam på det erotiska på olika sätt, speciellt olika parfymreklamer tycker jag. 🙂
  Undrar hur den där parfymen doftar, med tanke på dödskalleformen på flaskan! 😉
  Killen ser lite arg ut tycker jag där han står (ganska) naken på bilden. Är parfymen för män eller kvinnor, jag kanske är lite trög?

 3. Ha, ha, ha det var ett roligt grepp om temat. Tänkte inte på att damerna hade ögonkontakt. Har du läst boken Blondie, då blir det lite svårt att bara se Marlyn som sexobjekt. Förra veckan blev det dåligt kommenterat, var på fisketur.

 4. Han ser ju så arg ut – har någon varit oförskämd eller gillar han inte dödskalleparfymen ? ;-))
  erotisk säkert för vissa – vi är ju så olika

  ungefär som fuligen hos mig då – en del kanske gillar den också….

 5. Bild av naken (det som visas) man gör reklam för parfym i döskalleflaska i ett butiksfönster. Tuffing som förväntas sända erotiska signaler? Ibland är det svårt att förstå sig på reklam.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: