Robust

DSC_0011spphaghpll600

Statens Järnvägars centralverkstad från 1912

Robust, ja det ville jag jag vore inte ständigt snava över egna ben. På sjukhuset idag för att röntga en svullen feltrampad fot, den som piper i alla säkerhetskontroller därför att ett par spik sitter kvar sen ett benbrott för evigheter sen. Passade på att gå – läs hasa – en sväng i omgivningarna för att titta lite extra på ett stadigt massivt tegelbygge. Lite bortglömt ”en skam att den gamla fina byggnaden får förfalla” sa en kvinna jag mötte i portvalvet. Men väggarna är robusta och robust är hela bygget.

 Robust tisdagstema

11 tankar om “Robust

  1. Men Lena !! Har du trampat fel med fötterna igen 😕 Förmodar att det är den gamla skadan som ger sig tillkänna men kunde väl aldrig tro att du fortfarande har spikar kvar. Nej men då var det väl din axel… Minns ärligt talat inte men känner för dig som hasar dig fram så gott du kan.
    Du fann verkligen en robust tegelbyggnad 🙂 Visst är det synd om det gamla huset från 1912 bara ska stå och förfalla. Tycker den borde kunna användas till både det ena och det andra men förmodligen för dyrt och enklare att göra något alls. Krya på dig !!!

    Gilla

  2. Synd på så vackra byggnader att de får stå där och förfalla!
    Hoppas någon kommer på ett bra användningsområde så där blir liv i luckan igen.
    Och hoppas din fot blir bar snart 🙂

    Gilla

  3. Verkligen robust kåk!
    Numera när skolor ofta består av en massa baracker (sjukt) så är de långt ifrån robusta.
    Finns en del att tycka om vad som bedrivs där inne också. 😉
    Fast det tar vi inte nu.

    Gilla

Lämna en kommentar