Regna/Rain – weekly photo challenge v.34

Ja att det regnar nu. Men vi hann ut några steg i skogen bakom stugan efter lunch och fick ihop en ICA-kasse tungt rågad med Karl-Johan. Den svampen trivs uppenbarligen i regn. Det gör inte jag. Jag har stått ute och jobbat i regn (och kyla) några dagar för många i mitt liv. Jag har fått min beskärda andel av regnande och avstår från att fotografera dagens regn. Ni får hålla till godo med ett gatufoto ur arkivet som illustration till verbet regna i Susannes fotoutmaning Veckans ord. Ett par gultoppar utanför Linköpings stadsbibliotek, hemma i mina kvarter. Låt det regna! sa gultopparna.

Let it rain
Domestic street.

5 tankar om “Regna/Rain – weekly photo challenge v.34

 1. Hahaha! Vilken himla rolig bild – love it! En inte alltför typisk Lena-bild, men ack så bra:-)
  Så du plockar svamp. Det var otippat. Karljohan är min absoluta favosvamp. Den slår kantareller med hästlängder tycker jag. Skrattade också gott åt ICA-kassen. Och jag som trodde/tror på alla svampexperter som svär att man ska lägga nyplockad svamp i en korg – hahaha:-)

  PS. Det är många svampexperter som sagt att 2021 blir ett svampår. De verkar få rätt. DS.

  Gilla

 2. Me again:
  Du som gillar Japan vet väl att Paralympics pågår där just nu. Kolla intron till Paralympics magasin klockan 21:45 på svt2 imorgon! Eller du kanske såg den ikväll. Ett mästerverk – intron alltså. Helt fantastiskt fin och mycket bättre än intron för de ”vanliga” olympiska spelen. Eller vad tycker du?

  Gilla

 3. Gultopparna gör hela bilden! De lyser upp så skönt i regnet! Nu hoppas jag att de snart stänger av regnkranen för min entusiasm över regnandet har avtagit markant de senaste dagarna.
  Försökte kommentera igår men det gick inte bra. Nu blir det spännande att se om det går bättre idag.

  Gilla

 4. Bilden är suverän! Och kanske kommer det nu mycket svamp när det regnat så mycket. du fikc ju en hel del efter förra regnet så förhoppningsvis blir det än fler svampar att plocka.
  Trevlig helg!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: