Sälja/Sell – weekly photo challenge v.31

Verbet sälja i Susannes fotoutmaning Veckans ord kan tolkas på olika sätt, vanligast att man säjer något och får pengar, varor eller tjänster i utbyte. Man kan också sälja in ett budskap, en övertygelse som En flagga värd att försvara. I dagarna rör Försvarsmaktens pride-kampanje upp starka känslor på sociala medier. Häpnadsväckande tycker jag nog och väljer ett tre år gammalt gatufoto från Linköping för att illustrera temat och dagens heta debatt.

The Armed Forces sells in the Pride flag

8 tankar om “Sälja/Sell – weekly photo challenge v.31

  1. Bra att kampanjen väcker känslor. Då har den uppmärksammats och diskuterats. Militären har ju varit med i Stockholms Pride Parade i många år, inte ifjol då, eftersom paraden var inställd på grund av Covid-19. Å varför inte röra upp känslorna än aning med en nationell kampanj. Jag applåderar:-)

    Gillad av 1 person

  2. Heja! Ett jättebra inlägg om en så viktig sak. Och försvarets kampanj är så viktig. Jag har i mängder av år sett och Prideparaden och dokumenterar och även när ÖB gått i täten för försvarets grupp . Så bra! Jag applåderar som BP denna försvarets kampanj. Vet att man i år kommer att delvis ha prideparaden till sjöss så jag antar att jag här hemma på balkongen då är på första parkett.

    Gillad av 1 person

  3. Jättefin bild! Det är ju fritt fram att bli upprörd i vårt land, alla behöver inte gå i samma fålla. Men jag hoppas att vi också framöver får se prideflaggan i olika sammanhang och att många gillar budskapet.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: