Parkera/Park – weekly photo challenge v.30

Jo men visst, jag är parkerad i sommaren i stugan i Hälsingland och ämnar så förbli än en stund.

Idag utlovades regn så skippade simmet i tjärnen, tog bilen till Söderhamn för att proviantera och var uppenbarligen inte ensam om den tanken. Lyckades faktiskt med konststycket att fickparkera den åbäkiga Volvon i centrum (stilpoäng till mig). När sedan en främmande man opåkallat plötsligt rekommenderade ett sicilianskt rödvin, då jag parkerat framför den obligatoriska franska hyllan på Bolaget, var jag inte sen att nappa. Den som lyder råd är vis. Eftermiddag och fortfarande inget regn så byborna sammanstrålade vid korsvägen och parkerade sig på tennisbanan, yxkastarbanan och boulebanan. Var och en efter tycke och smak. Efter två storförluster i boule for jag hem och fixade ugnsbakade rotsaker till pestolax. Fototankar var tryggt parkerade i bakgrunden under hela denna dag så jag plockar ett foto från tidigare i veckan till verbet parkera i Susannes fotoutmaning Veckans ord.

PS och det utlovade regnet har parkerat någon annanstans än hos mig. Jag sörjer det inte.

The rowing boat, like me, is safely parked in the light summer breeze.

4 tankar om “Parkera/Park – weekly photo challenge v.30

  1. Veckans mest kreativa bidrag till temat, om än bara med ord. Du borde ha fotat dina parkeringar, särskilt på Systembolaget där det råder fotoförbud, vilket är ännu roligare att ignorera;-)
    Grattis till att regnet uteblev hos dig! Det gjorde det inte här. Men bara några regnstänk och en rejäl skur klockan 23 ikväll, och den var över på fem minuter. Så…

    Gilla

  2. Ja, parkera och parkera sig kan man ju göra på olika sätt. Och uppe i sommarstugan i Hälsingland tycker jag varkar vara ett bra ställe. Inte dumt heller att parkera sig på Systemet och få bra tips.
    Önskar dig fortsatt fina sommardagar.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: