Storskogen i skyltsöndag/The great forest in Sunday’s sign

Yes! Framåt kvällskvisten idag vadade jag äntligen ut i Lillsjön för en ordentlig simtur. Det var behövligt då vi gått långt på små skogsvägar i södra Östergötland under många timmar och blivit rejält varma. Sen satt vi vid stugknuten i de sista värmande solstrålarna med en köttbullsmacka och en öl och kontemplerade dagen.

Men nu skulle det här handla om skyltar till bästa BPs skyltsöndag. I storskogen mötte vi först SUP TALLEN fint skyltad med plunta och spetsglas. En stund senare snubblade vi in på Café Opera. Bänkar och bord var inbjudande men servicen undermålig, bara kottar i närheten, så vi övergav stället.

We encountered both The Booze Pine and Café Opera in the great forest today.

4 tankar om “Storskogen i skyltsöndag/The great forest in Sunday’s sign

  1. Hahaha! Alltså du vet väl att SUPar är nåt helt annat än vad man kan tro. Men med tanke på var du befann dig så är det svårt att får ihop det till det här: https://standuppaddleboard.se/valj-ratt-sup-standuppaddleboard. Åt andra sidan skriver du att du tog ett dopp – ja, vem vet du kanske till och med testade en SUP-tur. Duktig tjej att simma i sjön:-) Okej då, om vattnet var 24 grader eller mera så…
    Café Opera var aningen futtig, åtminstone jämfört med Stockholms stolthet som jag faktiskt bara besökt ett fåtal gånger. Det där med att klä upp sig ligger liksom inte riktigt för oss, så det är kanske ändå bäst att hålla sig till ditt Café Opera;-)

    Vilket roligt inlägg! Tusen tack för det och länken:-)

    Gilla

  2. Suptallen, vilket bra namn! Tror jag ska utnämna en tall här också, det kan behövas efter ett kyligt dopp i ån! Cafeét däremot, dom måste bytt ägare! Kul skyltar har du hittat!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: