Klassisk neon i skyltsöndag/Classic neon in Sunday’s sign

Den stärkande promenaden skedde i maklig takt och mestadels i skuggan där det var 26 varma sköna grader idag. Jag har väl sagt det förut men det tål att upprepas – det oslagbart bästa klimatet är det när man hellre vistas i skugga än i sol. Själva solstrålarna är inget jag vill åt, de är jobbigt brännande. Det är den behagliga värmen, ljuset och lättheten i sommarskuggan som är vidunderlig. Jag gick i skogen där det luktade varma barrträd och djupandades med Norsken, svensken och dansken i öronen. Den podden är smått genial som idé för oss som gillar grannländerna. På hemvägen gick jag förbi en klassisk neonskylt som kan platsa i bästa BPs skyltsöndag så att hon inte tror att jag helt kommit på avvägar.

Cloetta in Ljungsbro founded 1901 is a leading confectionery company in Sweden.

En tanke på “Klassisk neon i skyltsöndag/Classic neon in Sunday’s sign

  1. Såååååå rätt du har/hade! Älskar Neonskyltar. De är kult! Å jag blir alltid så ledsen när de ersätts av ”moderna” tråk-skyltar, vilket sker alldeles för ofta, tyvärr.
    Vad gäller värmen så ”slår du mig” med två grader idag. Jag utsätter mig gärna för solen liggandes i solstolen på balkongen med en bok i handen. Men 26 grader betyder ungefär 43 grader på min inte inglasade balkong så… Ja, du förstår, även jag har smärtgränser. 24 grader – var inga problem idag. Halde sällskap av ”Änkorna” av Pascal Engman. Rekommenderas även vid lägre temperaturer;-)
    Tusentack för din fina kultiga skylt. Stort tack för länken också:-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: