Posta/Post – weekly photo challenge v.18

När jag tänker på verbet posta i fotoutmaningen Veckans ord tänker jag ”posta digitalt” och i främst i sociala medier. Väldigt sällan postar jag eller tar emot annan post. Brevinkastet på ytterdörren är en kuriositet som fångar små barnbarns intresse, vad kan man släppa ner här? Postfacket i trapphuset är vanligtvis tomt.

Jag postar inlägg och foton i bloggen. Ibland men inte så ofta som jag önskar (tiden, tiden, tiden) postar jag också kommentarer i andras bloggar.

Two tourists in Lisbon are going to post a selfie.

Jag postar också foton på Twitter och Instagram. På Twitter postar jag svartvita bilder som en test bara för det är roligt.

”Two spheres” the latest post on Twitter.

På Instagram postar jag främst gatufoton och en del andra nytagna bilder. Men Insta börjar bli alldeles för nedlusat av reklamposter och således ganska tradigt precis som storebror Facebook men där postar jag bara rent tillfälligtvis.

”Wood anemone, The days with Ellen” the latest post on Insta.

6 tankar om “Posta/Post – weekly photo challenge v.18

 1. Vi var lite inne på samma spår där med ”posts” och inlägg. Har själv varken Twitter, Insta eller FB. Det räcker med bloggen! Å du som verkar ha problem med att få tiden att räcka till borde kanske göra som jag;-)
  Bilden på turisterna i Lissabon är suverän liksom behållarna på det svartvita fotot. Otroligt läckert!

  Gilla

 2. Ser gärna bilderna du postar både på bloggen och Instagram. Håller med om att det numera postas alldeles för mycket reklam på Instagram.
  Tre läckra bilder du har valt till veckans tema!

  Gilla

 3. Hej igen! Jag har märkt att WordPress och Blogger inte alltid gillar varandra, så det är nog orsaken till att det kan krångla med länkningen till mig! Hoppas det går bättre nästa vecka och tack för att du inte gav upp!

  Gilla

 4. Visst finns det idag många olika sätt att posta saker. Håller helt med dig att det finns alltför mycket reklam både på Instagram och en del bloggar. Blir tradigt med reklam som bryter av med stora blaffor. Och på en del bloggplattformar måste man ju ha reklamen.
  Jag postar även lite några brev och vykort och tycker att det känns mer personligt. Men blir irriterad över att PostNord ska ta så lång tid på sig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: