Blinka/Twinkle – weekly photo challenge v.12

Blinka lilla stjärna där… Susanne som driver fotoutmaningen Veckans ord med ett verb i veckan gör det inte lätt för oss. Eller jag kanske ska tala för mig själv. Den här veckan när ordet är blinka är jag först helt nollställd. Stjärnhimlen har jag aldrig lyckats fotografera.

Looking at Erik Johanssons ”Looking for Stars”

För ett år sedan kunde vi fortfarande ta tåget till Stockholm, stanna några dagar, släntra in på Fotografiska museet och trängas bland alla besökare. Jag var där och metafotograferade människor i utställningarna bland annat i Lars Johanssons ”Places Beyond”.

6 tankar om “Blinka/Twinkle – weekly photo challenge v.12

  1. Verkligen en läcker bild och perfekt tolkning av ”blinka”. Jag går ganska ofta itll Fotografiska och har gjort det även nu under pandemiåret (när de haft öppet) och såg Erik Johanssons utställning. Men jag hade inte den här bilden kvar på datorn. En häftig utställning var det.

    Gilla

  2. Tyckte faktiskt precis som du den här gången – blinka var inte lätt att tolka. Om man inte har en bil med (varnings-)blinkers, vilket jag iofs har, men att ta en bild precis när de blinkar är inte det lättaste heller.

    Så jag tycker du löste uppgiften på ett strålande sätt där på Fotografiska. Nästan nostalgi… i dessa tider.

    Bra jobbat!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: