Skyltsöndag, varning för djuren

Skyltsöndag var en storfavorit hos mig en gång i tiden när jag deltog i en massa roliga fotoutmaningar här på bloggen. Nu ser jag till min glädje att skyltsöndag lever kvar och förvaltas av bästa bloggaren BP. Så självklart vill även jag skylta idag. Lite sent ute, jag var tvungen att adventsfeja en gnutta, men skam den som ger sig och det är fortfarande söndag.

Jag ger er ett par varningsskyltar på temat djur från mina novemberpromenader i Linköping. Först ut en ko. I Eklandskapet når landsbygden ända in i stan. Vi får balansera över färisten som håller kossorna kvar under sina ekar om vi vill komma vidare längs vägen.

Sedan sist och minst ett par bin. Precis utanför det stora universitetssjukhusområdet mitt i stan ligger ett sött litet pepparkakshus. Hans och Gretas häxa bor inte här, här huserar istället Linköpings biodlareförening.

Japp, det var dagens djurvarning från ett i övrigt ganska fridsamt Linköping där premiärsnön lyser vit på marken denna första advent.

2 tankar om “Skyltsöndag, varning för djuren

  1. Jamen!!! Vilken överraskning! Är så oerhört glad att du fick häcken ur vagnen och faktiskt deltog i Skyltsöndag. Tusen tack för det och länken. Jodå, temat som jag tog över från Pumita lever än. Som du ser är det många som tycker om att lägga upp skyltar. Å det gör jag också. Ja, och från och med nu är även du med:-) Välkommen:-))))

    Dagens bidrag är kanoooon. För som nollåtta kan jag lugnt säga att jag INTE har sett sådana skyltar i nollåttaland.
    En färistskylt har jag sett, men inte med en ko ”på köpet”. Även biodlingar som ju är inne sedan några år tillbaka har jag sett ett antal av, men inte som skylt.

    Hoppas du kommer vara med även framöver. För skyltar finns ju faktiskt överallt. Å du har då verkligen ögat för att hitta rätt:-)

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: