Passagerare med planer/Passenger with plans

IMG_20131012_140748hpll600

Hear me out

Jag har en plan, lyssna på mig. En passagerare med planer från mobilens instagramflöde passar jag på att klämma in när tisdagstemat är planer och jag själv har huvud – och hjärta – fullt av flyttplaner.

Planer tisdagstema

11 tankar om “Passagerare med planer/Passenger with plans

 1. Snygg tolkning och en så perfekt bild ! ..men vart är du själv på väg nu då… 😉 Stockholm, London, USA… Jamen snälla, men är det hemligt så är det med full respekt.

  Tack snälla Lena för dina omtänksamma rader. Kommer igen, var så säker men det dröjer nog till våren 😎 Fortsätter dock att titta in hos dig och andra för annars känns det väldigt tomt. Kram och lycka till med flyttlasset !!

  Gilla

  • Skönt att höra att du kommer igen till våren, Vilken lättnad och ännu en anledning att längta vår!
   Flytten är varken hemlig eller exotisk – London det vore något – jag dimper ner i Linköping och bortsett från alla skitbestyr är det spännande nog 🙂

   Gilla

 2. Snygg bild! Man kan undra vad han har för plan,…..han verkar i alla fall väldigt bestämd! 🙂 Vad spännande att flytta! 🙂
  Jo, det är inspirerat av instagram och det är galet roligt! Fast just nu har jag en instasvacka men jag kommer igen….när några av mina planer förverkligas! 🙂

  Gilla

 3. Ja du – det där kunde vara Roslagsbanan som faktiskt är ”värre” än t-banan. Du är modig du!
  Å att tala om modigt – Instagram säger du och sååååå många andra. Hittills föredrar jag bloggen – jag är ju så långrandig som du vet. Jag vill ju berätta och skriva – japp – ooooops;-)

  PS. Att flytta till L är ju ett fall framåt iaf. L är ju åtminstone en universitetsstad så du lär nog trivas där med tanke på att Kumla är aningen ”offside” om man säger så.

  Önskar dig all lycka där:-)

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: