Köttigt

DSC_0114pphag501000

Glada Korven

Köttigt light kan vara ett passande epitet på Bollnäs Sibylla. Inte särdeles köttigt, inte särdeles exotiskt heller och inte särdeles mycket till bild om jag ska vara ärlig. Fotoarkivet visar att jag är extremt usel på att föreviga djurdelar och slaktdetaljer. Men ni får åtminstone en köttigt röd fönsterbild från en typisk sommardag i en typisk svensk småstad och slipper mitt idag helgrå vinterland.

köttigt veckans fönster

15 tankar om “Köttigt

 1. Hahaha! Jag gillar verkligen din ”hatkärlek” till småstäder. Jag delar den – hatkärleken alltså. Får ju lappsjuka om jag befinner mig mera än 16 km från en storstad, så Täby ligger precis på gränsen;-)
  Å här i Bollnäs finns uppenbarligen Sibylla kiosken kvar. I nollåtta har ju de flesta kiosker bytt ut mot thai varianter. Men den vid Östra Station är som ur är kvar, annars skulle ju alla studenter från KTH gå hungriga jämt;-)

  PS. Ditt inlägg är det första som inte visar styckat kött i en eller annan form. Bara en sådan sak. Själv ska jag lägga upp nå’t helt annat köttigt imorgon – du kommer att skratta ihjäl dig, jag lovar;-) DS.

  Gilla

 2. Ja, det är väl ett väldigt svenskt köttigt fönster. Korv innehåller ju förhoppningsvis rätt mycket kött. Det var ett rätt knepigt tema denna gång men det löste du ju galant!

  Gilla

 3. Jag tycker ditt bidrag är helt perfekt. En fin bild på en av våra korvkiosker. Vi vet ju alla att det för det mesta är kött i korvarna. Då är en ”korvmoj” som klippt och skuren. En tunnbrödsrulle tack!

  Gilla

 4. Glada korven !! Bara namnet säger att det bara är goda korvar där 😉 Fast nu äter jag ju inte korv och är därmed inte rätt person att avgöra. Men en passande bild till temat Lena. Hoppas gråvädret lättat 😉

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: