Uteliv

DSC_0055pphag502hpll600

Kämpa

Vilken glimrande inledning på #Blogg100 – 100 inlägg på 100 dagar – jag lyckas prestera, inte.

Skyller allt på Stockholms uteliv denna långhelg. Men vi ger oss inte. Vi hämtar in på slutet.

Uteliv Onsdagstema

18 tankar om “Uteliv

 1. Hm, känner inte igen mig, är i huvudstaden alltför sällan. Vilket är huset? Får nästan känslan av att vi skulle kunna vara i New York, speciellt med den gula taxibilen på gatan. Tror jag måste lämna Örebro och se något annat snart…

  Gilla

  • Ja Hanna, Stockholm kan vara värt en omväg ibland. Huset är Stockholm Waterfront alldeles vid centralstationen. Tre byggnader för kongress, hotell och kontor. Fotot tog jag nere på kajen vid Stadshusbron och huset med de asymmetriska stålribborna är kongressdelen.

   Gilla

 2. Vilken spännande byggnad !! Den fanns då inte i Stockholm när jag bodde där men måste setts då jag var i Stockholm sist, sedd från en annan vinkel. Fin stadsbild från den vackra huvudstaden. Lycka till med Blogg100 😉

  Gilla

  • Tack Anita! Den lyckönskan behöver jag sannerligen nu när jag tänkt blåsa liv i bloggen.Visst är det en spännande byggnad. Det är Stockholm Waterfront alldeles vid centralstationen som jag skrev ett lite utförligare svar om här ovan till Hanna.

   Gilla

 3. Waterfront när den är som bäst. Vissa säger ju att den är Stockholms fulaste bygge. Håller inte alls med! Tycker Waterfront är Stockholms enda nydanande, fräcka och annorlunda fastighet. Den sticker verkligen ut – äntligen nå’t nybyggt som gör det i 08. Måste dock säga att jag inte sett Waterfront från den vinkeln förut. Så jag tackar och bugar.

  PS. Blogg 100 är ju väldigt flexibel som du kanske så. Om man börjar senare än 1 mars så gör det inget, då slutar man helt enkelt några dagar efter. DS.

  Gilla

 4. Svar: Hahaha! Då behöver jag ju bara Lisbeth Salander och knycka dina pengar;-)

  PS. Jag har slutat med att använda olika lösenord för olika saker. IT säger till mig att det är dumt och farligt, men jag trasslar ju in med med dessa förbannade lösenord överallt. Alltså är det två jag använder. Basta! Problemet är bara när ”lösenordsgeneratorn” säger: minst en siffra, minst en versal – grrrrrrrr.

  Gilla

 5. Kanske var du på väg till Stadshuset? Den där futuristiska skapelsen till kongressal har jag ännu inte besökt, skam att erkänna. Men ibland noterar jag att det även hålls konserter där inne. Säkert bättre ljud där inne än i Friends arena, där ljudet är bedrövligt dåligt! Inte alls värt pengarna är min åsikt. Varför tvingas uppleva någon artist på storskärmar pga avståndet, när det finns mindre konsertlokaler där musikerna kan ses och snudd tas på!? Då är säkert Stockholm Waterfront bättre.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: