Närgånget

Vinterblommor

Då temat för årets första Fototriss är närgånget plockar jag fram en liten bukett blommor. De är närfotograferade med, och redigerade i, mobilkameran för att ingå i mitt instagramflöde. Jag vill se hur de fungerar inlyfta till en större skärm i bloggen.

Vinterblommorna – amaryllis krysantemum eternell –  går att klicka upp till en litet bildserie i större format – om du behagar.

Närgånget Fototriss

20 tankar om “Närgånget

 1. Jag är otroligt impad över dina färdigheter tjejen! Alla tre blommor går att klicka på åsså blir de till ett bildspel. Har inte den blekaste hur du gjorde, men det funkade alldeles perfekt.
  Är mäkta stolt över dig!

  Visst ja – glömde ju säga att bilderna är fina också, speciellt mot den svarta bakgrunden!

  Gilla

 2. Väldigt impad av att du tagit bilderna med din mobilkamera. Tycker jag har svårt att få till det på min iphone. Har inte gett mig tid till Instagram ännu. Men det tycks komma mer o mer. Snygg triss med andra ord.

  Gilla

 3. Ser ut att fungera väldigt bra din lilla test !! Fantastiskt fina närgångna bilder på vackra blommor 🙂 Närfotograferade och redigerade i mobilkameran. Helt otroligt !! Undrar just varför jag går omkring med min klumpiga Canon och med tungt zoomobjektiv dessutom 😕

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: