Idag gillar jag passagerare igen

IMG_20130907_23532fhpll600

Late night tube

Mitt i gråaste förvintern. Det regnar på tvären, kapuschongen blåser av hela tiden, regnet övergår till lätt snöblandat och fastnar i fransarna. Det är verkligen helt grått och jag finner ingenting alls att torsdagsgilla en dag som denna. Så jag faller tillbaka på en passagerare igen. En helgresenär på den sena tunnelbanan en sensomrig septemberdag i Stockholm. Idag vill jag också ha en liten kompis på axeln, precis en sån som han har. En liten kompis som viskar i mitt öra ”Snart är det sommar igen”. Det skulle jag gilla.

torsdagstema I like

The Weekend in Black and White

10 tankar om “Idag gillar jag passagerare igen

 1. Visk, visk, visk…. Lena, snart ÄR det sommar igen !! ..och vintern kommer att bjuda på många soliga dagar som värmer kropp o själ. ..och din bild av passageraren är hur bra som helst !!!!!!!!!! Känns det lite bättre nu 😉

  Gilla

 2. Jo du! Det vill jag också ha när jag väl återvänder till det eländiga vintervädret i Sverige. Ett suveränt foto taget av en äkta paparazzi. Killen ser ut som om han var med om KTHs nollning i september. Har sett många sådana ”uniformer” vid Östra Station, men ingen hade en så söt liten kompis på axeln;-)
  Toppen bild!

  Gilla

 3. What a great character. Love all those bits and pieces adorning his jacket. And your winter blues are our summer blues. We are wondering what has happened to our summer. A brief glimpse and then more grey chills and rain. Not good for photography.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: