Helgbilden 20/10 Motion och andra höstnöjen

DSC_0014pphpll600

Motionspromenad som höstnöje

Nu är det allvar. Nu är den riktiga hösten här med den första snön. Jag har tur, vännen Y lockar ut mig på en promenad annars hade det blivit sämre med motion i helgen. Vi går runt den gamla stadsdammen. Träden har löven i behåll trots att snön lyser vit i nordsluttningen. Vi är duktiga. Trampar runt den stora dammen i nya sjöparken också när vi ändå är igång. Sedan landar vi förstås i värmen på Sveas konditori och blir sittandes till stängningsdags.

DSC_0024pphpll600

Hänga på Bio Folkan. Ett andra höstnöje

När hösten kommer med mörker och kyla är det åter lockande att slinka in på Bio Folkan i grannkvarteret för att drömma bort några timmar i fiktionens värld. I helgen visas balett live på bio från Bolsjoj i Moskva. En kraftfull Spartacus och jag är helt fångad. Filmen Diana som också visas nu var kanske mindre fångande men helt ok som höstunderhållning en kulen småregnig oktoberkväll.

Helgbilden 20 oktober och Motion tisdagstema

13 tankar om “Helgbilden 20/10 Motion och andra höstnöjen

  1. Kul att du är tillbaka. Har saknat dig! Ettan är trolsk och helt underbar. Fika och hänga som belöning efter all denna motion är ju ett måste. Åsså vilket finbesök ni har fått i småstaden. Underhållningsfaktorn verkar vara riktigt hög i din hemort.
    Med tanke på att Täby har drygt 60 000 invånare och Kumla bara drygt 20 000 borde jag skicka en representant från kommunen på studiebesök hos dig;-)

  2. Visst är det härligt att ta sig en promenad … som vi då 🙂 Fika är välförtjänt efter man ”varit så duktiga” 😉 Balett, ja det kanske är något … får först skaffa tåspetsskor, ha, ha ..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: