Helgbilden 29/9 En vandring i solen

DSC_0022fppp1000

Den sista söndagen i september är lyckan glimtar av solvärme från en djupblå himmel när molnen flyter isär över oss på skogsstigen.  Jag går runt hela sjön och lämnar mannen att plocka smörsopp i den varma sandjorden. Min masterplan att hitta stolt fjällskivling misslyckas men den kolja med smörstekt smörsopp som jag serveras i kvällningen visar sig vara en fullgod ersättning.

Och skogen är ännu friskt grönskade sommargrön sent i september.

DSC_0042pp1000

Helgbilden 29 september

11 tankar om “Helgbilden 29/9 En vandring i solen

 1. Jamen visst är träden fortfarande sommergröna, vilket jag verkligen tackar för. En tröst när det är så svinkallt ute som idag! Å solen den underlättar den också:-)

  Gilla

 2. Så vackert, särskilt den nedre bilden. Stilla och harmoniskt..
  Jag har lite svårt av att njuta av de fina höstdagarna, tänker hela tiden på vad som komma ska.. en lång kall vinter. Jag borde lära mig att leva mer i nuet, ännu finns chans till vackra dagar att njuta…

  Gilla

 3. Din sista bild här är ju bara så helt sagolikt vacker !! Inte ser det ut som om hösten nått fram till dig ännu. Låt den gärna vänta på sig. Njut av det gröna och njut av den färgprakt som hösten snart ger. Den är ju så väldigt fin den också. Bara det inte är grått, mulet och regn förstås.
  Önskar dig en fortsatt skön vecka från Malta där temperaturen sakta men säkert börjar sjunka ner till ”normal” sommarvärme ni haft däruppe i norr 😎

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: