Natur i närbild

Makrofoto är ett experiment. Jag tar närbilder med den smarta Samsung och lägger upp på instagram. Här är några exempel från naturen sådan den ter sig i juli, i vilda trädgården. Galleriet går att klicka upp till en litet bildserie för att se fotona i större format – om du behagar.

Natur tisdagsteman

16 tankar om “Natur i närbild

 1. Macrofotos er morsomt å leke seg med. Og har man en mobiltelefon med et brukbart kamera, så er man ikke i beit, om man skulle se et motiv.
  Sneglen er favoritten (campingturisten året rundt 😆 )
  Ha en fin dag 🙂

  Gilla

 2. Helt fantastiska bilder Lena !! Så himla vackert. Menar du att du fotat med mobilen 😕 Tycker du lyckats helt fantastiskt med dina ”experiment”. Dels macro och dels gallerifuntionen. Vi kan gärna byta. Om jag lånar dina kunskaper och övar på dem ett tag så kan du under tiden bo på ”min” ö och njuta av himmel och hav 😉 Ok ?

  Gilla

 3. Jamen!!! Du lyckades ju mett ett collage iaf!!! Är väldigt impad!
  Men som du skrev på Anitas sida så tycker jag också bättre om ”helbilder”. Man slipper liksom klicka på dom för att förstora. Du borde leva som du lär;-)

  PS. Fotona är helt underbara, men de är det ju alltid hos dig:-) DS

  Gilla

 4. Fantastiskt fint galleri! Snigeln där är så himla söt (nej, jag har ingen trädgård!) och den lila blomman, vad den nu kan tänkas heta… inte maskros och inte vanlig ros, äsch, du fattar. Finfina allahopa! 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: