Ungdomshyllning…

…ja en hyllning till leklynnet hos motorburen mogen ungdom.

”Visst är våra ungdomar värda att hyllas!!?” skriver Birgitta som sköter den kreativa fotoutmaningen Onsdagstema så galant. Det är de förvisso men jag har inget färskt möte med studenter. Däremot mötte jag ett gäng mogen ungdom på en skogsstig i helgen. De får min hyllning för sitt bevarade leklynne för visst är mogen ungdom också värd en hyllning!!?

Ungdomshyllning Onsdagstema

Annonser

13 thoughts on “Ungdomshyllning…

 1. Tack Lena för din respons på mitt inlägg om sociala medier. ♥
  Å tack för att du följer mig på IG, då fick jag chans att hitta till dig också.

  Tumblr ser jag som en plattform för oss bildintresserade i första hand (fast det funkar att skriva också). Det påminner ju lite om Instagram på så sätt att du (om du har ett konto) snabbt gillar en bild genom att klicka på ett hjärta under inlägget/bilden.
  Det blir inte på samma sätt som på en blogg där man använder sig av kommentarerna för att kommunicera.

  Jag testar lite nya former och ställen för mina bilder efter mina 6 år i bloggvärlden, med flera olika bloggar – å så får jag känna efter hur det blir framöver.

  Vi ses! 🙂

  http://avbabs.tumblr.com/

 2. Helt rätt! Återfallsknuttar är forever young!!! Å den där sista killen är en väldig ung återfallare – snygg är han också å tummen upp för dig ger han. Kan inte bli mycket bättre… egentligen;-)

 3. Svar: Glömde ju tacka dig för att du led dig genom matchen igår;-) Ja, men kan undra varför Färöarna med mindre folk än vad Friends Arena tar in har i ett VM- resp. EM-kval att göra. Ungefär som San Marino, Andorra, Liechtenstein och Luxembourg. Även lilleputtarna vill vara med och leka med de stora.
  Såg 30 minuter av första halvlek igår, sedan kollade jag resultat på iPhonen. Å med tanke på att Sverige har högbetalda proffs i de största europeiska ligorna så är resultatet ett dåligt skämt. Dessutom träpinnen Granqvist utvisad strax före slutet. Så himla oproffsigt. Tur är väl att Zlatan satte två mål. Endast ett spelmål dock mot en sådan motståndare är bara sååååå underkänt. En straff är ju inget ”riktigt” mål. Å 10 sumpade målchanser av hans anfallskollega och några mittfältare mot en sådan motståndare är helt enkelt för bedrövligt.
  Dessutom gillar jag inte Erik Hamrén, tränaren. Hans självgoda smajl i ansiktet får mig att vilja ge honom en rak höger.
  Ooooops! När jag får upp farten så får jag. Å fotboll får mig alltid att ”diskutera”. Det har gått i arv, men pappa var landslagsspelare och var väldigt ledsen att han inte fick en son. Han blev överlycklig när dottern hans bestämde sig för att gå i hans fotspår;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: