Växter

DSC_0098ffhpllTre vackert blommande trädgårdsväxter fick du i gårdagens inlägg. Dagens växter blir av ett annat slag. Läser temat som växer och väljer bilden från sonens balkong av ett Linköping som expanderar och växer så att jag ibland har svårt att orientera mig i en av mina gamla hemstäder. Men vill du prompt se växter så ligger det stora sådana i underkant av bild.

växter tisdagstema

Annonser

11 thoughts on “Växter

  1. Ja men vadå, tolkningen är fri och jag gillar din! Gillar kranen som sträcker ut sig över trädtopparna, det växer verkligen så det knakar i städerna nu. Folk behöver bostäder, det är en sanning!

  2. Älskar ju kranar och din på bilden ser också ut att växa. Vilken kreativ och annorlunda tolkning förresten. Efter ett tag blir man ju lite trött på alla gröna växter och blommor. Åt andra sidan lär man sig hos några vad blommorna heter – alltid bra för allmänbildningen;-)

  3. Hehe, så fyndigt och bra! Det är väl det här som kallas tillväxt. 😉 Får iofs lite negativa vibbar av det ordet så det tar jag tillbaka… för jag gillar din bild och tolkning! 🙂

  4. Bra ! Trodde faktiskt att du skulle länka gårdagens inlägg till tisdagens tema. Men det gjorde du inte för du är klipskare än så 😉 Gillar din tolkning och bilden är ju riktigt vacker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: