Himmelskt

DSC_0172fs1000

Ett naket fönster där jag ser hela himlen rulla in som här i stadens nya växthus, det är min idé om ett himmelskt fönster

himmelskt veckans fönster

Annonser

13 thoughts on “Himmelskt

 1. En som Birgitta skriver, intressant bild på flera sätt. Finns mycket att finna på din himmelska bild. Din stads nya växthus verkar vara väl värt ett besök.

  Svar: Ja !! Du har så rätt. Kraven på mig själv och våndan över vad och om jag ska lägga ut något eller inte börjar närma sig det icke realistiska. Borde kanske tagit den där pausen trots allt 😉 Tusen tack Lena för fina rader. Gör att jag kanske till slut inte är så förbaskat självkritisk i onödan. Själ ju bara en massa tid.

 2. Åh, ett stadsväxthus. Skymtar lite tropiska växter där inne i motsats till utanför där det ser ganska brunt ut ännu. Här i södern exploderade grönskan i veckan.

 3. Attans, min första kommentar försvann. Snopet.
  Nåja, försöker igen, skam den som ger sig. 😉
  Växthus verkar vara lite av en slags trend, kan jag tycka. Kanske inte så konstigt efter vår senaste långa vinter! Populära nya fikaställen verkar det kunna vara på flera platser, så även i din lilla stad. 🙂
  Kanske längtar mannen på bilden efter en kopp java. Tycker det ser ut som om möjligheten finns eller snart kommer att finnas, bord och stolar skvallrar lite om detta. Eller hade de inte öppnat ännu? Verkar väldigt nybyggt, är det byggstaket som fortfarande finns kvar? Det ser rätt kallt ut där ute i skuggan, kyligare när inte solen lyser och värmer… som den ser ut att göra en bit bort.

 4. Men så fint! Tänk att himlen kommit även till din lilla stad, som jag börjar gillar mer o mer tack vare dina bilder. Hmm, kanske är det dags att flytta ifrån Sthlm. Men svårt att lämna den lilla ”småstaden” Aspudden!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: