Annorlunda

sumo

En annorlunda vanlig kille kliver på pendeln på väg till jobbet. Det är sumoturnering i Fukuoka. Brottaren är en stor idol. Energin höjs i vagnen när ingen låtsas se.

70:e inlägget i #Blogg100 annorlunda tisdagstema

13 tankar om “Annorlunda

 1. Alltså jag är bara helt såld på din bild. Först och främst djupet i bilden, man ser ju hur långt som helst, samtidigt som tåget svänger en aning. Allt folk som är helt upptagna med sitt, ingen bryr sig om dig som västerlänning som står där med kameran. Alla som sitter på samma bänk som sumobrottaren har likadana telefoner som de pillar med, med sina tummar… Den här bilden måste du lova mig att den kommer med i den utställning som du bara MÅSTE ha snart med alla dina fina bilder. Ta ett snack med Kumla Bibliotek, jag kommer på vernissagen!

 2. Kan bara instämma här ! Din bild ÄR helt underbar liksom så många andra du visat oss. Det där med utsällning är kanske inte någon dum idé. Då kan du stå där och tala till bilderna också med tanke på att du är fenomenal även på att uttycka dig i ord 😉

 3. Det är lite som när gamle fotbollshjälten Stefan Schwarz kunde dyka upp i baren på min stampub, Pickwick, i Malmö ett tag. Alla såg att han satt där, men det gällde att inte hetsa upp sig för det och börja peka och titta. På något vis känns det sunt att kunna hålla distans till kändisar och låta dem ha sin personliga integritet (sedan finns det kändisar som är kända bara för att vara kända och dem har jag själv noll respekt för). Och visst är det en fin bild dessutom.

 4. De har så fine hårtopper.
  Men har er ikke så veldig stor, denne.
  Sumobryting er intrikat, alle de innledende forberedelsene, men dans (kaller det det jeg) og saltkasting 🙂
  Anderledes 🙂
  Ha en fin kveld 🙂

 5. Där fick du av Hanna! Åsså får du av mig med:-)
  Det första jag tänkte på var – han skjiljer sig ju knappast från mängden – han har också sin iPhone igång, precis som grannarna.
  Sedan tänkte jag vidare att alla platser är tagna, inte en enda människa står upp. Konstigt efter allt jag sett av ”sardinburkar” med folk med munskydd osv.
  Åsså sitter man ju mot varandra i en lång rad. som du verkligen lyckades fånga perfekt, precis som Hanna säger.
  Å min sista fundering var – att alla japaner på det tåget gör precis samma saker som resenärerna på Roslagsbanan;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: