Särfotograferad

kvinna

Dagens säregna tema – särfotograferad – tolkar jag som fotograferad på ett särt, alltså säreget  egendomligt, sätt. Bilden ”Kvinna med kassar” är särfotograferd från shinkansen. Hon står vid spåret på en plats i bergen, någonstans mellan Tokyo och Yonago vid japanska sjön. Bilden är sär, jag borde ha slängt den men något i hela hennes uppenbarelse hindrar mig.

64:e inlägget i #Blogg100 Särfotograferad Onsdagstema

Annonser

13 thoughts on “Särfotograferad

 1. Härlig bild på kvinnan som står där och ser lite tankfull ut. Tur att du inte kastade den. Kasta aldrig några foton !! Skapa en mapp med ”Kan vara bra att ha”. Det är inte alls kul att leta i papperskorgen, Det har jag gjort flera gånger eftersom jag aldrig tömmer den omifallatt och det tar inte bara ganska så lång tid att finna just den bilden man trodde att man inte ville ha. Ha det så skönt nu i eftermiddags bestyren 😉

 2. Håller med andra kommentarer, en sådan fin bild kan man ju inte slänga. 🙂
  Det är ju en ruta mellan dig och kvinnan där på perrongen, ni är tydligt ”i-sär”, i vart sitt rum.
  Snyggt porträtt på kvinnan som passar bra, vilken tur att du behållit fotot!

 3. Det var det dummaste jag hört! Slänga denna fina vardagsbild, hrmph, nu får du ta och kamma dig. Allt är inte polerat och tillrättalagt här i världen, det vet du väl. Och vad hade du tänkt dig att du skulle visa för bild idag annars?! 😉

 4. Hon tittar ju på dig! Inte kan du slänga ett foto på en människa som ser på dig!
  Man kanske ska tänka som Nalle Puh som hade en burk för snören som var för korta för att användas. En mapp för foton som kan överraska?

 5. Alltså – jag älskar detta ”udda” tema där igen eegentligen vet vad det betyder men alla bidra med sina egna tolkningar. Har sällan skrattat (och beundrat) så mycket som ikväll faktiskt! Birgitta ska ha en stor eloge för valet av temat.
  Å du tolkar det på ditt eget sätt – nej ska inte skriva ”säregna sätt”;-). Förstår att du inte ”kastade” kvinnan – jag menar bilden på henne.
  Har inte läst alla kommentarer du fått men när jag ser henne så tänker jag spontant:
  – Hon ser ovanligt ut – inte japanskt alls.
  – Hon är lite ”överlägsen” alla andra och ”tittar ner” på den där 外人 som fotar dessa ”exotiska” japaner.

  PS. Sorry, jag bara går igång på dina inlägg och foton. Å en arbetskollega till mig ska till Tokyo efter påsk. Åsså ska han åka norrut också, men kom inte ihåg vart kan skulle. Nämnde några städer, men han mindes inte destinationen. Sådana människor förtjänar inte att åka till Japan. Men han ska minsann få en shopping lista av mig – kombucha till exempel, en ny Sony kamera m.m. Problemet är bra att han inte pratar samma ”språk som jag;-) DS.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: