Sött

Naha

Vi får ett sött leende till farväl i den ljumma natten. Det är den sista kvällen i Naha, på Okinawa och i Japan. Dagen har varit lång och händelserik som ett äventyr bland ruiner, bussar och begravningsplatser. Precis så som hela resan varit ett äventyr. Nu återstår bara återfärden till ett kylslaget decembersverige. Ni får gärna gissa hur det känns.

51:a inlägget i #Blogg100 sött Tema fredag

Annonser

15 thoughts on “Sött

 1. Ett sött leende värmer.
  På tal om vinterkyla. I går snöade det utav bara den när jag lämnade Pickwick efter quizet för att ta bussen hem. Väl hemma fick jag sms, som svar på ett där jag berättat om snön i Malmö, från en vän som är i Pamplona på grafikmässa. Han skrev: Gissa vad! Det snöar här med.

  • Snö vid Medelhavet är inte kul alls, husen är byggda för ett varmt klimat. Och trafiken blir livsfarlig, själv fastnade jag en gång i en snöstorm på väg från Delfi till Aten. Det var oväntat och det var kaos.

 2. Vilket sött och värmande leende! Under min resa i Burma möttes jag överallt av leende människor och det kändes som att jag var välkommen där. Men allt tar slut, hemresan kommer obönhörligt och nu får jag leva på mina minnen.

 3. Det leendet ser väldigt äkta ut, utöver att vara så sött. Ja, välkommen till verkligheten och kylan! Nu tycker till och med jag som ändå gillar vinter att det räcker. Igår fick vi 10 cm nysnö …

 4. Ett härligt naturligt leende som smittar 🙂 Nu ler även jag trots att det haglar utanför våra fönster !!
  Temperature har sjunkit till 7+ !!! Så kallt tror jag inte vi haft här på Malta tidigare 😉

 5. Vilket underbart leende – å det känns t o m äkta! Kolla ögonen – de skrattar ju precis som munnen. Vi västerlänningar har nog mycket att lära. Ja inte alla då – men många!

  Läste Susannes presentation av dig på hennes blogg, som jag upptäckte av en slump ikväll – hennes blogg alltså. Hon fick ju in en fem-etta där:-) Presentationen var riktigt bra och jag lärde mig några saker till om dig. Himla kul.
  Så bara för din skull (du valde ju temat) så ska jag leta fram ett skojigt fönster bland mina 13 000 osorterade bilder som finns i två mappar. Håll tummarna;-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: