Färgstarkt

Karahori

Säga vad man vill om min lokala ICA men lika färgstark som handeln i Osaka är den inte. Affären ligger vid en knappt kilometerlång basargata i Karahori. Det område i centrala Osaka som överlevde andra världskriget och där en del bebyggelse tillsammans med det trånga gatunätet från Meijiperioden finns bevarat.

44:e inlägget i #Blogg100 färgstarkt Tema fredag

21 thoughts on “Färgstarkt

  1. Får lite saluhallskänsla över bilden, något som det verkligen råder brist på utanför storstaden i Sverige. Underbart med alla färgstarka frukter, där kan man säkert få till en smarrig fruktsallad.

  2. Trevligt att få bada i färg när man handlar, ibland! 🙂
    Tänker, nu när jag tittar runt på allt färgstarkt, att jag hade nog blivit trött i huvudet av allt färgstark, liksom man blir av höga ljud, efter ett tag… men jag testar gärna på ett färgstarkt liv 😉

  3. Sitter på t-banan och dreglar. Vill bara hugga i någon av de färgstarka frukterna. Å hur organiserad frukterna är upplagda med en orange ”gång” med små ”blommor” i mitten. Här äter ögat lika mycket som magen – som alltid med japansk mat:-)

  4. Oj, ja! Hur kan man koncentrera sig på det man vill ha? Tänk om ”bara” det turkosa pappret togs bort från lådorna – det skulle ju vara färgstarkt så det räckte ändå! Eller tänk tvärtom – ifall våra trista butiker åtminstone satte turkost papper på sina lådor … då du!

  5. Där skulle jag inte ha något emot att gå och plocka. Ser väldigt välordnat och inbjudande ut. ..och färgstarkt förstås 😉 Här hemma på Malta handlar jag helst hos vår lokala frukt o grönskashandlare. I livsmedelsaffärerna, typ ICA är det inte alltid lika färskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: