Genomskinlig

kryp på körsbärsblom

Försmak

Om en dryg månad – säkert inte ens två – blommar körsbärsträden vid biblioteket i småstaden, liksom i Kungsträdgården och många andra platser i södra Sverige. De rosa blombladen är tunna, nästan genomskinliga. Helt genomskinlig är vingen hos småkrypet jag fann när jag kom hem med förra vårens bilder av körsbärsblommor.

42:a inlägget i #Blogg100 genomskinlig tisdagstema

Annonser

13 thoughts on “Genomskinlig

  1. Ja, det är verkligen sant…ocn snart är det jul igen…tiden går så otroligt snabbt! Hoppas vi får en lång vår att njuta av i alla fall! Vacker bild bjuder du på och visst är krypets vingar genomskinliga! Fint tolkat!

    Ha en skön tisdag!

  2. Jag tänkte först lägga in en bild på någon fjäril med sköra, tunna och lätt genomskinliga vingar. Men din lilla insekt slår allt rekord i genomskinlighet. Riktigt vacker där den sitter på de fina körsbärsblommorna!

  3. Åhh.. här har du verkligen lyckats perfekt !! Vårkänslorna flödar, blommorna är skira och underbart vackra och det lilla krypet är ju hur genomskinligt som helst. En riktigt glädjespridare, är du 🙂

  4. Suveränt! Å vilken längtan du planterade inne i min skalle nu.
    Visst är det lustigt – man fotar en blomma och när man sedan kommer hem upptäcker man alla sorters extra ”ingredienser” som man inte såg med blotta ögat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: