Helgbilden 24/2 Blå himmel

småstad

Under över alla under.  Solen visar sig en stund i helgen. Himlen var blå. Småstadens invånare hann inte reagera, centrum var öde och stunden snabbt förbi. Nu är normaliteten återställd. Himlen är grå och jag lägger upp beviset på att det inte var en dröm.

34:e inlägget i #Blogg100 Helgbilden 24 februari

9 tankar om “Helgbilden 24/2 Blå himmel

 1. Jaa, så härligt! Och lite barmark har du fått med också. Nöj dig inte med det normala… jag skickar ett gäng strålar till dig för de har hopat sig över 08 idag så de räcker till dig med. 🙂

 2. Jo här ser jag verkligen en småstad(sidyll)… Å bra med bildbevis också, annars hade jag nog inte trott dig. Eller, jo, det hade jag nog, då vi också hade sol igår, som jaga dummt nog inte dokumenterade.
  Å konstigt nog så ser jag en klarblå himmel även idag. Det roliga var att jag vaknade till solsken imorse. När bussen närmade sig stan var det dimma och 8 minusgrader. Men sedan släppte det å nu är det nollgradigt.
  Men jag är lika generös som Pumita och skickar en mängd solstrålartill dig nu:-)

 3. Härligt och vi drömmer ännu och imorgon har de lovat varmast i landet, runt +10 bara så där. =) Men en annan får sitta inne och vända papper. =(

  Apropå bilderna så kom jag på att jag ska lägga in ett inlägg på vad jag anvvänder och gör, men just nu Dicte på fyran och det måste jag bara se. För dig som har wordpress blir det lika som för mig och det är det enda jag kan. =)

 4. Härligt med sol, men sken den inte hela söndagen på dig? Hos oss har solen nu lyst i tre dagar – tycker inte det är så långt avstånd mellan oss så att det ska vara sådan skillnad.

  Javisst är man tacksam för tvättmaskinen 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: