Väntan

väntan

Jag är inte mycket för att vänta. Otålig och rastlös. Och nej jag laddar inte upp ännu en bild på temat  ”jag står här på perrongen och väntar på ett tåg, Det är svinkallt, blåser småspik och om en sekund fryser jag ihjäl”.  På utresan är väntan lättast att hantera. Mitt i natten, fast närmare morgonsidan, under en mellanlandning på Istanbuls flygplats är min väntan förväntansfull.

21:e inlägget i #Blogg100 väntan tisdagstema

13 tankar om “Väntan

  1. Tack att du är så hänsynsfull att inte visa det du/jag varje dag under den här årstiden verkar det som. Att vänta på en ”exotisk” flygplats är däremot en hel annan sak – bortsett ifrån att innetemperaturen ligger på plus 20 ungefär;-)
    Att du vågade fota kvinnan tycker jag var väldigt modigt gjort. Det blir nog en paparazzi av dig ska du se;-)
    Det som jag också tycker och som jag blir glad över är ljuskylten på väggen. Wow liksom. Otippat på en flygplats i Turkiet. Riktigt bra!

  2. Ja, fy sjutton. Att hänga på en flygplats eller tågstation eller vad det nu må vara är ju bara för bedrövligt. Får dock försöka se det positiva i det, det passerar en himla massa människor som man kan fånga på bild 🙂

  3. Ja, hellre den väntan du visar här än en iskall tågperrong 😉 Att vänta på flygplatser vid mellanlandningar är ok på utresan, när man är på väg mot nya mål. Men tillbaka vill man hem så fort som möjligt. Då gillar jag inte att vänta någonstans. Härlig bild du tagit på kvinnan med alla färgglada väskor. Hon ser då inte ut att lida av någon väntan 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: