Hårt

collage hård

Vintern är en hård tid för oss som väntar

Hård för oss som väntar på värme. Hård för oss som längtar ljus. Dagens grå slipper ni här. Istället får ni två månader gamla, hårdfrusna bilder från Närke. Så långt tillbaka måste jag gå i arkivet för att hitta en dag som lyser av ljus vintersol. Det är hårt.

19:e inlägget i #Blogg100 Hårt Fototriss

21 tankar om “Hårt

 1. Hårt, ja just nu känns det både hårt och fruset. Lite sol och vårvinter skulle väl inte skada. Tycker mig känna igen kära Örebro. På den järnvägsstationen har jag fruset sagt hårda ord om försenade tåg.

  Ha en bra vecka! (Hoppas du mår bättre nu).

  Gilla

 2. Mm, vissa dagar är det hårdare än andra… speciellt när man står där på perrongen och väntar. Men det blir bättre, jag lovar. 🙂 Inte å lokaltrafikens vägnar då men det lär bli varmare. 😉

  Gilla

 3. Tack för att du förskonar oss från gråa bilder. Men jag fryser ändå när jag tittar på dina foton. Du kunde knappast illustrerat temat bättre. Tycker att den här vintern var ovanligt lång och hård faktiskt. Tänk om sommaren skulle bli lika lång och hårdheten skulle bestå av temperaturer runt 25 grader – varje dag i fyra månader. Tror inte att jag skulle klaga då. Inte du heller antar jag.

  Gilla

 4. Kallt och hårt i dina fina bilder !! Ändå förmedlar du värme med din text där du beskriver din längtan efter ljus och bort från kylan. Bilden från perrongen minner mig om alla gånger jag själv stått där och frusit till is. Ja, inte just den perrongen men känslan. Lätt att glömma efter tolv år på Malta. Här finns varken perronger eller snö men idag kändes det isande kallt med bara 10 grader och starka vindar. Då längtar även jag bort till varmare breddgrader. På Torsdag bär det av.. 😉

  Gilla

 5. Visst ser jag hårt i bilderna men håller inte med i allt. Eftersom vårvintern är underbar, för mig så längtar jag till den nu och det här året har inte varit så hårt (för mig) som de två sista. Även om vi nu haft kallt de senaste dagarna, så är denna vinter totalt helt ok. Och dina bilder är fina från en plats som jag aldrig besökt.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: