Kvadratiskt

Idag är det hett värre, jag köper en keps för att undgå solsting. Den skuggar ögonen och krockar med kameran. Det mesta tycks patinerat soldränkt, utfrätt och saltstänkt här mitt ute i havet. Så även Ishigaki-jimas fönster som är solblekta med överlag många rutor i flera olika former. Skönhetssalongens rutor är ovanligt enhetliga och hyfsat kvadratiska tycker jag nog

veckans fönster kvadratiskt

12 tankar om “Kvadratiskt

 1. Jasså !! Du har det hett nu 😉 Det låter bra för snart reser du väl tillbaka till kylan kan jag tro.. ellel ??. Härligt att följa dig på din resa och så kul att du delar med dig. Dina fönster är helt klart betydligt mer kvadratiska än mina. Tänkte nog mer i all hast i rektangulära termer 😉

  Gilla

 2. Åh, vill också ha lite värme. Här är det bara grått och fuktigt och mörkt och höst, senhöst. Där på din bild ser det verkligen ut att vara hett för krukväxterna är ju alldeles torra och nästan vissna.

  Gilla

 3. Spännande fönster, verkligen annorlunda gatumiljö. Kul se vardagliga fönster från Japan, många krukväxter där på trottoaren. Så då är det salt på marken, det där som ser ut precis som pudersnö!?
  Undrar vad AiAi är reklam för, kanske någon konsert i närheten? Inte så lätt att ana att det är en skönhetssalong i lokalerna.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: