En lugn hörna

Jag är i Hallsberg för att förnya passet. Ett giltigt pass måste man ha, hur ska man annars komma till Japan? Står på de gula markerade fötterna och stirrar in i kameran. Lämnar pekfingeravtryck och digital namnteckning. Sedan går jag till Landals Konditori. Slår mig ner i en lugn hörna med hembakad kaka och lånad bok. Gillar jag boken kan jag ta med den hem. I bokhyllan i hörnan ställer man in böcker och vinyl man kan undvara hemma och plockar ut vad man vill ha

en lugn hörna Onsdagstema

Annonser

9 thoughts on “En lugn hörna

  1. Trevligt att man kan plocka med sig musik och böcker, det borde finnas på fler platser. Pocketböcker speciellt, har en förmåga att cirkulera runt ett antal gånger innan de är sönderlästa. Så du ska till Japan! Ser fram emot bilder därifrån sedan :0)

  2. Ser väldigt lugnt ut. Pass är onekligen bra att ha, speciellt om man ska resa så långt som du. Men jag tycker gott passen kunde gälla längre tid än 5 år! Förr höll det ju i tio år.
    Trevligt med en fika i lugn miljö, fiffigt att man kan låna böckerna i hyllan och lämna in andra som man läst färdigt. Smidigt sätt att hitta ny reselektyr. 🙂

  3. Härlig plats! Jag har inte sett något sådant i Sverige men jag går inte så ofta på kaféer här hemma. I utlandet har jag ibland bott på hotell där man kan ta med sig böcker som man börjat, och lämna sådana kvar som man själv läst. Ofta vill man ju ändå inte släpa med sig lästa böcker på hela resan.
    Japan låter spännande, hoppas det är en semesterresa eller om det är jobbresa att du får tid att se dig om också.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: