Gratis

Helt och hållet gratis kan man plocka upp andras fiffiga idéer. En platsdunk, några bitar trädgårdsslang, lite söt saft och voilà en smart getingfälla. Vännerna G och U är på besök några dagar. I vanlig ordning tar vi turen upp på Högen (Kvarntorpshögen). Där njuter vi av utsikten och strosar runt bland konstverken i skulpturutställningen. Den upplevelsen är förresten också gratis. Att slå sig ner med en kopp och en kaka i det lilla fiket där uppe är inte helt gratis men näst intill. Det är där på trädäcket i solen vi ser den ultimata fällan som gör att vi slipper getingar i munnen. Nu skickar jag idén vidare till er, helt och hållet gratis

Gratis Onsdagstema

Annonser

8 thoughts on “Gratis

  1. Så smart om det nu fungerar vilket jag tar för givet. Nu har vi sällan några större getingproblem här i norrlandsskogarna men jag förmedlar gärna denna gratisidé vidare till vänner och bekanta inne i stan.

  2. Det var en rolig getingfälla, smart. Återanvända någon annans idé fungerar ofta riktigt bra. Vi har en annan modell i glas som också funkar, vi gynnade en butik uppe i Luleå.
    Offentlig konst är klart bra och du har ju nära till Högen, perfekt. Gratis är inte dumt.

  3. Det var en idé som jag missat, tack för tipset! Först trodde jag att det var den välkända ”dunken” från landet… Högen är ett av de bästa gratisnöjena som finns, bara vädret är fint.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: