Flygfärdigt

Sommar på flygplatsen. En hoper flygfärdigt förhoppningsfulla resenärer. Flygfärdigt väntande plan

Med risk för att vara lite enögd tycker jag nog att arkitekten fångat atmosfären så att hela fönsterpanoramat är flygfärdigt

veckans fönster flygfärdigt

Annonser

13 thoughts on “Flygfärdigt

  1. En fin bild från en flygplansterminal – dessa byggnader som är så härliga och samtidigt tråkiga att vara på. Härliga för att man oftast ska på något roligt men tråkiga för all väntan.
    PS. Jag hittade ingen länk till dig i din kommentar på Veckans fönster-sidan.

  2. Jo, visst är det flygfärdigt det här fönstret. De står ju där utanför de som ska flyga och även innanför. Fin bild från ett Arlanda jag knappt inte känner igen längre. Det var ett tag sedan jag var där.

  3. Det var längesen ag var på Arlanda, liksom Susanne. Kände inte igen mig men lokaliserade rätt tack vare ”vägvisarna” i bilden.
    Läcker bild och snacka om fönster, det stora på terminalbyggnaden. Fast det är klart, det är ju inte det som är flygfärdigt. 🙂

  4. ja kan det blir mer flygfärdigt, planen står utanför färdiga att ta en iväg till nya äventyr och massor av fönster och stora sådana som man kan titta ut genom och fundera på vart de olika planen ska ta vägen.

  5. Så passande bild. Anade att du skulle välja någon bild från Arlanda, med tanke på en bild du hade i annat fototema för ett tag sedan som också var från Arlanda. Finns mycket att titta på i ditt foto! Inser nu när jag tittar på din bild att det finns gott om motiv ute kring Arlanda. En fotografiskt intressant miljö, kanske skulle jag åka dit bara för att fotografera? Blir ju inte samma fotograferande när man själv är på väg mot någon flygresa-resmål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: