Gammalt och Nytt

Gammalt och Nytt Ordlös lördag

20 tankar om “Gammalt och Nytt

 1. Christiania er virkelig en opplevelse! Men litt trist også med alle disse skjebnene der inne. Ikke kom og fortell meg at de er så lykkelige og frie. De er nok mer avhengige av rusmidler enn vi er av jobbene våre, veldig mange av dem iallefall.

  Gilla

 2. Tack llhertz! Hade riktig vånda inför det temat. Men hos dig har jag precis fått tips nummer 2 ikväll. Det är så himla kul att bli inspirerad av andra bloggares idéer och lösningar. Dessutom älskar jag graffiti!

  Gilla

 3. Fräcka väggmålningar. Tråkigt med fotoförbud, men det måste vara ett påhitt från invånarna. Man kan knappast bli dömd för att fota i Christiania, fast det är ju inte kul att bli ovän med folket där. Önskar dig en trevlig Pingst!

  Gilla

 4. Vilken läcker bild!!!!!!!!!!!!!!!!! Har aldrig varit i Christania, så det var verkligen roligt att få se. Hm är det fotoförbud?
  Då förstår jag hur glad/stolt över bilden du kan vara. Igen jättesnygg o perfekt till temat.

  Gilla

 5. Det var en läcker bild från Christianiaområdet. Onekligen ett sätt att skapa något nytt i det gamla, kul tolkning. Det pågår väl fortfarande en kamp mellan kollektivet och de som vill riva och bygga nytt och dyrt?

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: