Mörkt

Det ska vara mörkt i det här inlägget och ljus i nästa

Mörkt fönster utmanar Susanne i veckans fönster oss med. Ja nog är det en utmaning alltid, som om det inte räcker med dagens mörkgrå hällregn. Jag vill inte servera er regnet och verkligen inte heller ett mörkt vinterfönster med snöblask mot rutan.  Scrollar arkivmappar. Mörkt och ljust. Motpoler skärper sinnet. Två sidor av samma mynt. Här är mörkt.

Mörkt fönster i en mörk gångtunnel

Bild från Örebro i söndags

närbild på en av lamporna finns i nästa blogginlägg

Annonser

20 thoughts on “Mörkt

 1. Snacka om kreativ! Det var ju heltbra tänkt och bilden blev ju kanon! Ber om ursäkt för att jag inte kunnat kommentera, google har jävlats så det står härligt till. Så nu måste jag ha Google Chrome, ska få ordning på eländet!
  Ha det gott!

 2. Nja, mörkt? Jag tycker det ser ganska ljust ut också! Eftersom jag älskar färg så tycker jag att lamporna där i grönt och gult är superba. Lite röd kontrastfärg, handmålat kanske – helt OK. Visst lyser de upp – i mörkret kanske!

 3. Det var en vitsig lösning, med gångtunneln med målade fönster på tunnelväggen! 🙂
  Några trasiga lampar gör sitt till. De där gångtunnlarna är lite småfarliga när cyklister kommer farande! Alla har ju inte räcke som håller gående och cyklister isär.
  Tack för din kommentar. Så kan det säkert ha varit… mycket farande längs den delen av Götgatan var det! Kanske minns du Multi Kulti med sitt annorlunda utbud av musik och pizzerian mitt på det kvarteret? 😉

 4. Tunnel och mörker hör ju normalt ihop på något sätt. Så det här blev en riktigt fin tolkning på temat mörkt fönster, dessutom läckert och effektfullt med de färgstarka lamporna!

 5. Pingback: Veckans fönster 180 (18/5): Belyst | Susannes fotoblogg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: