Ståtligt

Galeries Lafayette

*

*

En gång årligen känner jag mig magnifik

Ståtligt att ha tryckt iväg e-deklarationen

Jo då!

*

*

Firar med ett nytt försök att skriva bredvid bild. Det är inte lätt ska ni veta. Ja ni ser ju nödlösningarna. Misstänker att text och bild kommer se ut precis hur som helst på era olika skärmar.

*

Och det stannar inte vid det. Fortsätter utmana ödet med att lägga upp Galeries Lafayette på Boulevard Haussmann i Paris med dess ståtliga fönsterkupol som veckans fönster. Detta trots att mästaren Susanne inleder fotokedjan med ett storståtligt takfönster från en Milanogalleria. Men man kan ju kanske få leka lite och kontra med ett franskt varuhus.

*

Nu är det redan snart ett år sedan jag möte våren i Paris och tog bilden. På den tiden  hade jag ingen aning om att det fanns fönsterfotografer med ett eget forum. Däremot lyckades jag fånga en fotograf där nere i bildens hörn. Fråga mig inte varför.

13 tankar om “Ståtligt

  1. Riktigt pampigt och ståtligt är det därinne. Var i Paris 1993, men kommer faktiskt inte ihåg om jag var inne i gallerian, var 18 år och ganska ointresserad. I dag är jag verkligen imponerad!

    Gilla

  2. Woow, så fint! Har missat när jag var i Paris, en tjänsteresa, vi hann inget egentligen. Reste en vecka i Frankrike, Le Patriarks alla olika behandlingsalternativ osv. Ett dygn i Paris. Så tack för att jag fick se.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: