Prokrastinerar

En mästare på att skjuta upp får i sanning utlopp för sitt konstnärskap i jultider. Samt ett därpå följade stresspåslag.

Jag prokrastinerar. Surfar vidare, hittar nya spännande bloggar med bildinriktning. I en av dem, välformulerade 4U2 fastnar jag i  fotoutmaningen ”fredag till fredag” med temat Abstrakt. (Fattar också att länkar ska styras).

DSC_0076 skuren

Abstrakt

Jag har en bild från småstaden, man kan till och med kalla den en sinnebild för småstaden. Abstrakt förvisso och med röd accent, det är ju trots allt fjärde advent. Undrar om någon ser vad det är?

Plötsligt händer det. Det blir någon sorts ram runt fotot, inte särskilt tydlig men en ram och en rubrik i underkanten. Mot bättre vetande framhärdar jag med vit bakgrund en stund till även om svart bakrund vore helt rätt här.

En dag snart upphör prokrastinering och julförberedelser tar vid. Hoppas jag.

8 tankar om “Prokrastinerar

 1. Snyggt! Jag tänker mig en gepard som har lagt sig på något märkligt sätt….mönstret påminner om ett gepardskinn, men varför ska den ha den färgen ?!?!?! Hmmmm…kan det vara tyg i varje fall…?? Läckert skapad bild!

  Gilla

 2. Intressant bild och det där med att skjuta upp låter bekant när det gäller mitt eget kreerande. Tvärtom när det gäller jobbet, helst igår.

  Funderar över småstaden om det är något konstverk inifrån gallerian i Piteå eller bara från någon annan småstad någonstans i Sverige. Gillar det blå som sticker ut i de röda nyanserna, liksom lite … abstrakt. =)

  Gilla

 3. Gillar verkligen bilden, min gissning stannar hos mig, bilden får prata för sig själv – jag vill inte förstöra någons fantasi 🙂
  ”Från en som också gör saker i morgon och därmed blir riktigt stressad”
  Ha en fin dag!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: