Inramad. Veckans fototriss.

Hemma i Hålan igen och lugnet har nästan lagt sig när jag märker att det minsann är deadline för fototriss med tema: Inramad. Idag och inte någon gång i en osäker framtid. Tid är det begrepp som jag sämst begrepp om. Allting är relativt i min värld och tid är mera relativt än allt annat.

Gör ett lappkast, ändrar planen, låter Paris bilda ramen.

Cirkeln. Den rundade formen, evigheten inskriven i inramad yta. (Installation av Francois Morellet, separatutställning Centre Pompidou 2011)

Den gigantiska fyrkanten. Maktspråk,  inramad styrkedemonstration. (La Grande Arche de la Défense)

Arkitekturens ramverk. Rymden inramad av gjutjärn, sten, trä skapar rum och struktur ur tomrummet. (Järnvägsstation, Gare du Nord tror jag visst att det var)

Det är spännande att utmana sig själv, tänka foto i ett bildtema. Det är vi flera som tycker. På  finns många fyndiga, fina Inramadteman.  Denna omgång är det även tävling om priser från Coolstuffs julklappssida så klart vill jag vara med fast konkurensen är stenhård, länken är http://www.coolstuff.se/tag/Arets-Julklapp-2011

Nöjd nu, blir faktiskt färdig med triss i tid och kan fortsätta njuta av andra deltagares sköna tolkningar. Lev väl där ute!

Annonser

8 thoughts on “Inramad. Veckans fototriss.

 1. Annorlunda och riktigt fyndig lösning på veckans tema!
  Gillar alla tre bilderna – man måste ju inte välja!
  Den första – så rogivande….
  Den andra – ståtlig…
  Den tredje – intressanta linjer….

 2. Har kollat igenom hela din blogg och kom fram till att tankarna om bilderna är riktigt intressanta. Bildspråk ur två synvinklar kan man säga. Den första bilden på cirkeln är egentligen inte så intressant men när du skriver att det är evigheten inskriven i inramad yta så blir den genast intressant. Tack för en mycket givande triss! Och tack för gratulationen:)
  http://kaxibraxi.wordpress.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: